In de Pers

/In de Pers
In de Pers 2018-01-08T10:58:32+00:00

“Een uniek bedrijf dat organisaties helpt om hun medewerkers gelukker te maken met een persoonlijk traject…” – VIVA400 NET5

Algemeen-Dagblad-Atleetfabriek

“Voor werknemers is het lastig om naast het maken van carrière bewust te leven” – Het Algemeen Dagblad

Een outfit kopen op het werk, de tandarts daar laten komen of je fiets er laten repareren. Bedrijven die zulke service bieden, zijn in opkomst. Iedereen blij.

Bekijk artikel

 

Games, lol en broederschap in Youtube-huis – Metro

YouTubers en topgamers gaan voor nieuw YouTubekanaal de strijd met elkaar aan. De Atleetfabriek was hierbij aanwezig om deze 10 talenten fit te houden gedurende deze week!

Bekijk artikel

 

 de atleetfabriek

 

Naar de tandarts of masseur op het werk: ‘Helemaal ontspannen’ – Het Parool

Fleur Mulders (De Atleetfabriek): ‘Mijn ervaring is dat de werkdruk over het algemeen is toegenomen. Voor werknemers is het lastig om naast het maken van carrière bewust te leven, terwijl daar juist meer behoefte aan is’. Een outfit kopen op het werk, de tandarts daar laten komen of er je fiets laten repareren: zulke servicebedrijfjes zijn in opkomst. Werknemer blij, werkgever blij.

Bekijk artikel

de atleetfabriek

 

Energieke werknemer doet zijn werk beter – Metro

Fleur Mulders was 28, liep marathons en werkte bij Heineken. Door haar drukke baan en lange reistijd iedere dag kwam ze bijna niet meer aan sporten toe. Ze bedacht voor Heineken een concept waardoor ze samen met collega’s kon sporten. Sinds tweeënhalf jaar doet ze dit niet alleen meer voor Heineken, maar werkt ze samen met zakenpartner Marloes Veldhuis voor bedrijven als BNN – VARA, Qmusic en Rabobank onder de naam ‘De Atleetfabriek’.

Bekijk artikel

de atleetfabriek

 

Hardlopen via De Atleetfabriek – De Telegraaf

Fleur Mulders deed vier jaar lang onder ander de marketing voor het bedrijf Heineken toen ze in die periode besmet raakte met het hardloopvirus. Op een dag bedacht ze een plan om ziekteverzuim tegen te gaan door middel van hardlopen.

Bekijk artikel

 

de atleetfabriek

BNR radio interview Fleur Mulders, oprichter De Atleetfabriek

“16 weken met z’n allen sporten, fitter worden, bewuster worden. Sporten verbindt en ontstresst, waardoor je op een andere manier bij elkaar naar binnen loopt.” Waarin onderscheidt De Atleetfabriek zich? Door het uit handen nemen van alle regelwerk”.

Beluister interview

 

Bakkie met Fleur van De Atleetfabriek – Ourground

Met De Atleetfabriek doen we meer dan hardlopen. We hebben een concept van A tot Z waarin we jou meenemen en triggeren om je leven aan te passen en jezelf te verbazen als je ziet waar je toe in staat bent. En dit allemaal op een leuke manier. Samen met jou maken we een duurzaam sportprogramma. Hierbij kijken we ook naar je voeding en geven we handvatten in de vorm van trainingsschema’s en recepten om fit te worden met als doel te ontstressen en gezonder te leven.

Bekijk artikel