Onze deelnemers

/Onze deelnemers
Onze deelnemers 2018-05-18T12:08:26+00:00

Videoserie: En Daarom Sport Ik!

Bekijk hier het persoonlijke verhaal van 6 unieke mensen met als gemeenschappelijker deler het ondervinden van de positieve impact van sport op het leven.

Deze serie is tot stand gekomen in samenwerking met Vondelgym. Camera en montage door Tobias van Daal. Aflevering 6 (Joanne Oldenbeuving) staat nu online. Klik op onderstaande foto om de video te bekijken.

De deelnemers

Joanne Oldenbeuving
Joanne OldenbeuvingMarketing manager, BNNVARA.
Lisa Bemelmans
Lisa BemelmansHR-manager, Lindenhaeghe.
Melissa Sombroek
Melissa SombroekVerpleegkundig specialist, OVG.
Ron Kwint
Ron KwintWarehousemanager, Heineken Groothandel.
Tim Griek
Tim GriekExportmanager, Dannemann.
Ernest Weil
Ernest WeilUraloog, Slotervaart MC.

Voorbereidingstraject Dam tot Damloop

Haal meer uit de Dam tot Damloop met de juiste voorbereiding!
Heb je je als businessteam ingeschreven voor de Dam tot Damloop en wil je het maximale eruit halen? Niet alleen voor de sportieve prestatie maar ook qua teambuilding?
De Atleetfabriek kan je daarbij ondersteunen. Met de beste hardlooptrainers zorgen wij voor de optimale voorbereiding zodat iedereen vol energie en blessurevrij aan de start verschijnt. Zodat ook na afloop van de Dam tot Damloop de positieve energie nog lang doorwerkt in de organisatie!
Wil je weten wat we voor jouw team kunnen betekenen? We horen graag van je: marloes@deatleetfabriek.nl

Trainersbeleid De Atleetfabriek

Met bedrijven werken aan vitaliteit op de werkvloer, zodat iedere medewerker maximaal in zijn kracht staat. Dit doen wij iedere dag met veel plezier en werken daarbij alleen met de beste trainers en coaches. Ook voor onze sporttrainers betekent dit dat we A kwaliteit verlangen, zowel op fysiek als mentaal vlak en zorgen hierbij ervoor dat ze bijleren waar nodig. We zijn dan ook enorm trots op onze trainersopleiding tezamen met de Vondelgym en MILO, waar onder andere onze trainers Cally Yanf, Victoire Klaassen en Roland Goedhart zich kunnen doorontwikkelen.
Afgelopen maart zijn er weer een paar trainers met glans geslaagd!

Testimonials

Vitaliteitsprogramma Q-Music

Wat was de aanleiding voor het starten met vitaliteit?

Een aantal Q- collega’s hebben destijds aangegeven gezonder te willen leven, wij wilden hier uiteraard gehoor aan geven door e.e.a. in de kantine aan te passen zoals meer aanbod van salades, vers fruit en afscheid genomen van de frituurpan. Daarnaast vonden wij het belangrijk om een sportprogramma aan te bieden wat hierop mooi aansloot.

Hoe ervaar je de organisatie/expertise coaches?

De Atleetfabriek is een fijne organisatie waar ik graag mee samenwerk. Het is erg makkelijk schakelen ( 1 vast contactpersoon) en ze zijn super professioneel. Alle trainers zijn vakkundig en fijn in de omgang.

Wat is het effect in de organisatie?

De Q-collega’s die hebben deelgenomen aan het vitaliteitsprogramma voelen zich echt fitter, het onderlinge contact is leuk want er wordt vanuit verschillende afdelingen meegedaan en samen sporten schept een band en is goed voor de sfeer. Het deelnemen aan een sportles is erg laagdrempelig, hierdoor proberen steeds meer collega’s een les uit en worden steeds fanatieker terwijl ze nooit eerder een sport hebben beoefend. Erg leuk om te zien!

Hoe kan dit voor je werken als manager/ HR professional?

Het uiteindelijke doel is de Q-collega’s tevreden te houden en het ziekteverzuim te verlagen. Dit is al aardig gelukt.

Joyce Schouten
Q-Music

Vitaliteitsdag Woodward

Wat was de aanleiding voor deze Vitaliteitsdag?

Op 12 april 2018 organiseerden alle vestigingen van Woodward Europa een Health Day rond het thema stress management. Hierbij stond de vraag centraal: “Hoe vind je de juiste balans tussen inspanning en ontspanning?” Woodward Nederland vond haar partner in de organisatie van deze vitaliteitsdag in de Atleetfabriek.

 Samen met de Atleetfabriek boden wij onze medewerkers een volledig dagprogramma aan. Vanaf het eerste contact werd er gelijk meegedacht om een juiste invulling van onze vitaliteitsdag te vinden. De dag was zeer succesvol en zelfs ver boven verwachting.

Hoe hebben jullie De Atleetfabriek ervaren?

Wij hebben de Atleetfabriek ervaren als een team bestaande uit gepassioneerde mensen die geloven in gezonde en vitale mensen. Het enthousiasme van zowel het projectteam, als de trainers tijdens de dag zelf, werkt aanstekelijk en geeft energie. Deze aanpak is het juiste recept om iedereen mee te krijgen; jong of oud, sportief of niet. 

De toewijding van het team merk je niet alleen in de grote lijnen, maar zit juist ook in de kleine dingen. Naast het overnemen van de projectorganisatie en de vlotte communicatie, werd er bijvoorbeeld ook een gezonde snack meegenomen bij een tussentijdse bespreking. Ook bij gezonde mensen gaat liefde door de maag!

Veronique van der Linden
Woodward Nederland B.V.