Onze trainers

/Onze trainers
Onze trainers 2018-06-05T13:53:55+00:00

De trainers en coaches van De Atleetfabriek zijn het hart van onze dienstverlening. Zij dragen onze dienstverlening uit en zorgen ervoor dat de vitaliteitsprogramma’s zichtbaar worden in de organisatie en echt gaan leven. Zij geven iedere deelnemer, zowel beginners als gevorderden – net dat extra duwtje motivatie om iedere training een beetje meer te geven. Om na een uur sporten met een trots gevoel en dikke smile naar huis te gaan. Waardoor je – samen met je collega’s – uitkijkt naar de volgende training. 

We zijn dan ook rijk met de groep A-trainers die we aan ons hebben gebonden.

De trainers van De Atleetfabriek voldoen aan diverse technische & sociale criteria en zijn meer dan alleen een fysieke trainer. Onze trainers zijn coaches; zij weten wie je bent als deelnemer, wat je doet en hoe het met je gaat. Ze helpen je om je persoonlijke doelen te behalen en geven je net dat beetje extra om je te motiveren.

Onze trainers zijn altijd in het bezit van diploma’s voor de discipline waarin zij  training geven, hebben allen een EHBO diploma en de ervaring en enthousiasme om medewerkers op het juiste niveau te benaderen en te trainen.

De Atleetfabriek Ruben

Een schets van de gemiddelde training…

Onze trainer staat klaar voor de deelnemers op de drempel van de organisatie of op de daarvoor afgesproken plek.
De training vangt altijd aan vanuit persoonlijk contact. Dat wil zeggen dat de trainer vraagt hoe het met iedereen gaat, of er bijzonderheden (blessures) zijn waar rekening mee gehouden moet worden en wordt uitgelegd welke training er deze dag op de planning staat.

De trainingen worden afgestemd op het niveau van de deelnemers. Ook als het niveau binnen één groep verschilt kan onze trainer hier heel goed op inspelen en bijv. extra oefeningen geven voor de gevorderde deelnemer. Tijdens de trainingen geeft de trainer informatie en advies over techniek en het behalen van persoonlijke doelen. Na de training is er altijd de gelegenheid voor de deelnemers om nog persoonlijke vragen te stellen en ruimt de trainer hiervoor tijd in.

De training bestaat uit: Warming up, een uitdagend programma voor alle niveaus en een cooling down.

Van onze trainers verlangen wij A kwaliteit! Hoe zorgen wij hiervoor?