Wat wij doen

/Wat wij doen
Wat wij doen 2018-06-18T14:07:09+00:00

Van vitaliteitsscan tot op maat gemaakt programma op Sport, Mind & Food.

Veel organisaties stoeien met vitaliteit. Weten dat ze er wat mee moeten maar geen idee hebben waar te beginnen. Wij beginnen dan vaak met een kop koffie en een open gesprek over waar de organisatie staat.

Vertrekpunt van ons advies is de digitale vitaliteitsscan. Deze nemen we af bij hele organisaties maar ook als je zicht wilt krijgen op de vitaliteit van slechts een enkel team is dit mogelijk. Het resultaat geeft inzicht in waar de pijn zit. Geeft antwoord op de vraag achter de vraag. Waar de grote winst te behalen valt.

Na deze analyse gaan we in gesprek over doelstellingen, planning en het betrekken van ambassadeurs in de organisatie. En maken wij een plan hoe we met een combinatie van Sport, Mind & Food tot het beste programma komen. Voor ieder team, ieder niveau, ieder budget en van A tot Z.

Samen zijn we verantwoordelijk voor het succes van het programma en ontzorgen we jou waar mogelijk. Gedurende de uitvoering van het programma zijn wij de inspirators, motivators en facilitators die jouw medewerkers in hun kracht zetten. Op gezette momenten monitoren we samen de voortgang en bekijken we of aanpassingen wenselijk zijn. Zo werken we toe naar een langdurige gedragsverandering waardoor vitaliteit onderdeel wordt van de bedrijfscultuur.

Onze programma’s zijn op maat gemaakt op basis van onze ‘menukaart’. We bieden echter ook een aantal standaard programma’s. Bijvoorbeeld om te snuffelen aan een dag vol vitaliteit. Of gedurende 6 weken een beeld te krijgen wat vitaliteit voor jouw organisatie kan betekenen. Of misschien wil je alleen een vitaliteitsscan uitvoeren om beeld te krijgen hoe jouw organisatie ervoor staat.

Nieuwsgierig geworden? Wij drinken graag samen bak koffie. Nemen wij een gezonde snack mee!

Museumplein training