Wat wij doen

/Wat wij doen
Wat wij doen 2018-01-08T10:58:31+00:00

Energiek programma op maat met impact

Onze programma’s worden op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van zowel de organisatie als de individuele medewerkers. Een programma kan bestaan uit een eenmalige sessie, een reeks, trainen naar een event of een compleet vitaliteitsprogramma waarin alles aan bod komt.

De flexibele insteek maakt het mogelijk om eindeloos te variëren. Doordat we rechtstreek in contact staan met de deelnemers heeft HR hier geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat het programma van A t/m Z wordt geïmplementeerd binnen de organisatie.

Door onze vitaliteitsprogramma’s kunnen medewerkers ontladen en opladen tijdens of na een werkdag. Het resultaat: bewezen energiekere en productievere collega’s en meer samenhang op de werkvloer.

Download hier onze menukaart in PDF versie.

HARDLOPEN
KRACHT / PLEZIER / WEERBAARDHEID

Rust en inzicht in je bewegingen en capaciteiten maakt hardlopen leuker en zorgt ervoor dat je onderweg geniet.

BOOTCAMP
KRACHT / CONDITIE / ONTLADEN / VERTROUWEN
Stap uit je comfortzone. Tijdens de bootcamp ga je hardlopen en doe je spierversterkende oefeningen in je directe omgeving.

KETTLEBELL WORK-OUT
KRACHT / CONDITIE / EFFECTIEF

Snel kracht en conditie opbouwen? Kettlebell is uitermate geschikt voor het voorkomen van typische kantoorklachten.

POWER YOGA
HOUDING / BALANS / KRACHT

Zweverig? Dacht het niet. Tijdens de power yoga sessie focus je op ademhaling, balans en kracht en voel je de stress uit je lijf lopen.

KICKBOKSEN
KRACHT / CONDITIE / WILSKRACHT / VERTROUWEN

Train naast je conditie, spieruithoudingsvermogen, reactiesnelheid, explosieve kracht en coördinatie ook je concentratie, wilskracht en mentale focus samen met je collega’s.

SPORTIEF WANDELEN
BEWEGEN / ENERGIE / VITALER

Kom in beweging door op een stevig tempo te wandelen. Versterk je eigen kracht door spierversterkende oefeningen en geef je zelfvertrouwen een boost.

MINDFULNESS
ONTSPANNING / IN HET NU / WEERBAARHEID
Laat je verrassen in deze nuchtere sessie en leer de basis om je aandacht te kunnen sturen en hierin focus aan te kunnen brengen.

MENTALE KRACHT
VAARDIGHEDEN / VEERKRACHT / BALANS

Train in deze superversie van het mentale programma hoe je om kunt gaan met werkdruk, stress en spanning zodat je lekker in je vel blijft zitten.

SLAAP
WERKING VAN SLAAP / PRAKTISCH ENERGIE

Waarom heb je slaap nodig? Wat gebeurt er als je slaapt? In deze interactieve sessie leer je hoe je meer uit je dag én nacht haalt.

ENERGIE
INZICHT / GEZOND / EIGEN KRACHT

Elk individu is uniek. Iedereen heeft verschillende stijlen, behoeften en verwachtingen. Krijg meer inzicht in jezelf, de anderen en hoe je deze verschillen kunt gebruiken om de relatie en samenwerking te optimaliseren. Met als resultaat je eigen energie (in het werk) beter in balans te krijgen.

MINDFULNESS
ONTSPANNING / IN HET NU / WEERBAARHEID

Train je brain! Door vaker je aandacht te sturen leer je afstand nemen, beter concentreren en makkelijker ontspannen.

MENTALE KRACHT+ VAARDIGHEDEN
THEORIE / TOEPASSEN IN DE PRAKTIJK / DMV SPORT
Train je mentale vaardigheden waardoor je beter kan omgaan met onrust en (werk)druk en flexibeler en beter in je vel zit. Ga concreet aan de slag en breng je inzichten en tips direct in de praktijk.

FABELS & FEITEN
INZICHT / INTERACTIEF / HANDVATTEN
Over voeding is veel bekend en daarbij is er veel informatie beschikbaar die niet altijd de hele of zelfs de halve waarheid bevat. Onze foodkundige gaat tijdens deze sessie in op bekende en minder bekende fabels en feiten rondom voeding, geeft inzicht in wat gezonde(re) keuzes zijn en hoe je op makkelijke wijze positief je eetpatroon kan aanpassen.

SPORT & VOEDING
WINST / KRACHT / TIPS

Haal winst uit je voeding om je sportieve doel te behalen. Wat voor type sporter je ook bent, wanneer je actief sport komt het onderwerp voeding al snel ter sprake. Onze sportdiëtiste vertelt bij welke voeding je lichaam baat heeft en wat je beter kunt laten.

BIORITME & VOEDING
EIGEN KOMPAS / INZICHT / INSPIRATIE

Alles in en om ons heen heeft een ritme, van de seizoenswisselingen tot en met iedere cel in ons lichaam. Veel fysiologische processen zijn onderhevig aan ritme en worden aangestuurd door de biologische klok. Wanneer je uit je ritme bent, kan voeding ondersteuning bieden.

1-OP-1 BEGELEIDING
PERSOONLIJK / HOLISTISCH / EXPERTISE

Iedere dag opnieuw zijn er legio mogelijkheden om invulling te geven aan
je voedingspatroon. Voeding wordt steeds meer veralgemeniseerd, echter is ieder persoon uniek en daarmee is ook voeding voor iedereen anders. Ga aan de slag met onze diëtist voor jouw specifieke doel en/of voedingspatroon dat bij jou past.

HET EET EXPERIMENT
BELEVING / INSPIRATIE / ENERGIE

We weten meestal wel wat goed voor ons is. Maar wist je dat er ook een sterke relatie bestaat tussen wat we vandaag eten en hoe we ons morgen voelen. Met dit experiment laten we je hiermee het korte termijn effect beleven en inspireren we je om kleine stappen te nemen waardoor jij je energieker en vitaler gaat voelen.