Avocado gevuld met zalm

[spb_text_block title=”Bereidingswijze” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”2/3″ el_position=”first”]

Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Verwijder het vruchtvlees en snijd in blokjes. Zorg ervoor dat je niet door de schil heen snijdt, want die heb je straks nodig.

Snipper de rode ui en snijd de zalm in stukjes. Doe de avocado, rode ui en zalm in een kom. Voeg de hüttenkäse en het sap van de citroen toe. Hak de bieslook fijn en doe dit bij het mengsel. Breng de vulling op smaak met peper en zout en meng het voorzichtig door elkaar. Schep de vulling in de lege avocado schillen en serveer de gevulde avocado direct.

[/spb_text_block]
[spb_text_block title=”Ingrediënten (voor 4 personen)” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/3″ el_position=”last”]
  • 2 avocado’s
  • 150 gr gerookte zalm
  • 1 rode ui
  • sap van een halve citroen
  • 1 el hüttenkäse
  • handje bieslook
  • peper en zout
[/spb_text_block]
[spb_blank_spacer height=”60px” width=”1/1″ el_position=”first last”]
2018-01-08T10:58:38+00:00maart 31st, 2015|