De Atleetfabriek zoekt twee stagiair(e)s!

2020-05-26T09:10:04+02:00mei 26th, 2020|

Allround projectmedewerker én Communicatiemedewerker   Allround projectmedewerker De Atleetfabriek is specialist in het ontwikkelen van op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s bij bedrijven. Binnen ons programma worden fysieke, mentale en voedingselementen gecombineerd met als doel de vitaliteit op de werkvloer te bevorderen. Wij zijn een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Door flinke groei in het aantal [...]

Speculaas Muffins

2020-05-11T11:37:59+02:00november 25th, 2019|

            Speculaas Muffins Ingrediënten 75 gr havermout 50 gr speltmeel 3 eieren 100 ml amandelmelk 1 grote banaan 5 grote dadels (geweld) 2 el honing 2 tl bakpoeder 1 grote eetlepel speculaaskruiden snufje zout witte amandelen (of amandelschaafsel) Benodigdheden: keukenmachine, Muffin-bakblik en/of Muffin Vormpjes Bereidingswijze Laat de dadels even weken (10 [...]

Chocomuffins

2019-05-15T10:30:53+02:00mei 10th, 2019|

                Chocomuffins Ingrediënten 200 gram volkoren speltmeel 75 gram rauwe cacao 120 gram kokosbloesemsuiker (of ruwe rietsuiker 1 el (wijnsteen)bakpoeder ½ tl zeezout 1 tl vanille extract 2 bananen 1 ei 175 gram ontpitte dadels 90 gram kokosolie 150 ml warm water   Bereidingswijze Verwarm de oven voor op [...]

Ikigai

2019-04-29T17:15:54+02:00april 29th, 2019|

          Een tijd geleden viel mijn oog op een boekje met de titel Ikigai, Het Japanse geheim voor een lang en gelukkig leven. Met deze veelbelovende titel was mijn nieuwsgierigheid snel gewekt. Want wie wil nou niet een lang en gelukkig leven? Goeie marketing en wat een fijn dun weglezertje voor zo’n [...]

Goed gevulde portobello

2019-03-11T14:37:59+01:00maart 11th, 2019|

              Ingrediënten 4 portobello’s olijfolie 1 groenten bouillonblokje 350 gram zilvervliesrijst 1 rode ui 2 teentjes knoflook     Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op de hoogste grillstand. Maak de portobello’s schoon en verwijder de steeltjes. Leg ze in een ovenschaal met de bolle kant naar beneden en besprenkel ze [...]

Go to Top