Klantcases2020-11-05T11:52:39+01:00

ASICS
Sinds twee jaar verzorgen wij het vitaliteitsprogramma bij ASICS, genaamd: Be Well. Het doel is om medewerkers fitter, weerbaarder en energieker te krijgen. Gezonde collega’s die zich meer met elkaar verbonden voelen, productiever zijn en hun werkomgeving als positief ervaren. Ieder jaar ontwikkelen we een jaarplan en dit stellen we gedurende het jaar bij waar nodig. Op deze manier werken de medewerkers van ASICS aan hun persoonlijke vitaliteit en onderlinge verbinding met gezonde en gelukkige medewerkers als resultaat. Vitaliteit is hierdoor bij ASICS echt onderdeel van de cultuur geworden.

Heineken
Heineken Groothandel Houten startte in 2014 met ons vitaliteitsprogramma. Zij kampten met een enorm hoog ziekteverzuim en wilden dit aanpakken. Na het eerste programma in 2014 is het vitaliteitsprogramma maar liefst 7 keer verlengd, waarbij het ziekteverzuim bij elke editie meer afnam. Het breed opgezette programma was dan ook aantrekkelijk voor alle medewerkers; van chauffeurs tot logistiek en callcentermedewerkers.

Qmusic
Met een inmiddels drie jaar durend vitaliteitsprogramma investeert Qmusic in de vitaliteit van haar medewerkers. Het doel: fit zijn/blijven en verbondenheid tussen de medewerkers vergroten om binnen deze snelgroeiende organisatie mee te kunnen groeien. Met een programma waarin diverse sporttrainingen en workshops worden aangeboden, is het als nieuwe medewerker bij Qmusic niet de vraag óf je meedoet met het programma, maar wát je gaat doen.

Postcode Loterij
Het vitaliteitsprogramma bij de Nationale Postcode Loterij focust op de fun binnen de organisatie. Met een bedrijfslocatie gelegen aan het Vondelpark haalt een trainer hen meermaals per week op om de dag met plezier en sportief in het park af te sluiten. Goed voor de teamgeest en de vitaliteit van de medewerkers!

ServiceNow
In opdracht van ServiceNow voeren wij vanaf oktober 2017 een vitaliteitsprogramma uit met als voornaamste doel duurzame inzetbaarheid van medewerkers en goed werkgeverschap. Dit doen we door middel van wekelijkse sporttrainingen, verschillende masterclasses en interne communicatie, in de vorm van on- en offline content, om zo elke medewerker deel te laten zijn van het programma.

General Electric
In opdracht van GE organiseren wij sinds december 2017 verschillende sessies om de work/life balance van haar medewerkers te optimaliseren. Door middel van verschillende mind sessies geven onze trainers inzicht en advies om met alle verplichtingen om het werk heen toch de balans te vinden en gelukkig te zijn.

Gemeente HLT
De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen hebben sinds 1 januari 2017 één gezamenlijke werkorganisatie, genaamd HLTsamen. In opdracht van HLTsamen hebben wij vanaf januari 2018 een vitaliteitsprogramma uitgevoerd, waarbij medewerkers deelnamen aan een aantal sporttrainingen per week en er aandacht besteed werd aan mind en food. Hierdoor hebben medewerkers inzicht gekregen in verschillende stressfactoren die een fusering met zich meebrengt en hoe hiermee om te gaan. Hierop volgend is er ook gewerkt aan de onderlinge verbondenheid. Resultaat was dat medewerkers beter konden omgaan met stress en zij meer eigenaarschap over hun energie hadden.

Houthoff
In opdracht van Houthoff organiseren wij clinics in aanloop naar de Dam tot Damloop. Het doel is om, met het volledige team, fit en blessurevrij aan de start van deze loop te staan. Door middel van een traject van een aantal maanden worden zij volledig voorbereid; van looptechniek tot het conditioneel opbouwen naar de 10 mijl.

KWF
KWF benaderde De Atleetfabriek om hardlopers voor de verschillende marathons in Nederland samen te brengen. Zij rennen allemaal voor een goed doel, maar doen dat (bijna) allemaal individueel. KWF wil deze lopers verbinden, zodat zij de marathon als team lopen. Vanaf september 2017 organiseren wij dan ook in opdracht van KWF verschillende clinics in de aanloop naar de marathons door heel Nederland. Vaak is dit een sportclinic in combinatie met een mind workshop of voedingssessie om het team in alle facetten voor te bereiden op deze loop.

Go to Top