COVID-192020-09-30T15:16:14+00:00

VITAAL BLIJVEN | COVID-19

Wij zijn gespecialiseerd in vitaliteit, ook op afstand.

De huidige situatie, rondom het COVID-19 virus, brengt een hoop veranderingen, onzekerheid en zorgen voor de samenleving met zich mee. Daarom is het zeker in deze tijd belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan vitaliteit.

Om de thuiswerkende medewerkers vitaal te houden en te ondersteunen, hebben wij het Digitaal Vitaal Pakket ontwikkeld en zijn we inmiddels gestart met live trainingen in kleine groepjes. Wekelijks ontvangen onze opdrachtgevers en relaties een compleet digitaal pakket met diverse tools zoals video’s, artikelen en een gratis livestream. Deze is ook beschikbaar voor jou!

Nieuwsgierig? Download HIER wekelijks het Digitaal Vitaal Pakket.

MOGELIJKHEDEN IN TIJDEN VAN COVID-19

Daarnaast bieden de versoepelingen naar aanleiding van de laatste persconferentie mogelijkheden voor het buiten sporten. Dat betekent dat wij weer aan de slag kunnen met jullie medewerkers! En dat wij, juist nu in een tijd waar weerbaarheid en bewegen zo belangrijk is, zorgen voor vitaliteit op de thuiswerkvloer.

Door deze veranderende situatie en het feit dat wij alle regels van het RIVM in acht nemen dragen wij ook ons steentje bij. Met de huidige regelgeving kunnen onze onze trainers naar jullie medewerkers komen.
Bij het versoepelen van de maatregelen in verband met het COVID-19 virus is aangegeven dat het nog steeds van belang is dat medewerkers waar mogelijk thuis werken. Wij snappen dat! Daarom gaan wij met jullie in gesprek om te bepalen op welke buitenlocaties wij onze trainingen hervatten. Dit zijn plekken waar meerdere medewerkers naar toe kunnen komen.

Wij maken graag voor jullie medewerkers een aanbod op maat.
Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

ONLINE MOGELIJKHEDEN

Naast het digitale pakket en de live trainingen bieden we ook diverse online mogelijkheden om thuiswerkers te ondersteunen in deze periode om fit en vitaal te blijven. Deze mogelijkheden bestaan onder andere uit:

  • Livestream sportieve work-outs zoals Bootcamp, Tabata en Circuittraining
  • Livestream Yoga
  • Mindfulness cursus inclusief een digitaal werkboek
  • Webinar – Q&A’s met experts over bijvoorbeeld Voeding / Slaap / Omgaan met angsten en Stress
  • Webinars over diverse onderwerpen zoals Coping / Focus & Motivatie / Slaap en Digital Detox
  • 1-op-1 coaching
  • Webinars exclusief voor HR gericht op managen thuiswerken / re-boarding / cultuurverandering

SNEAK PEEK:

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

KLIK HIER

Ook via Instagram en  Linked-In geven we jullie allerlei tips zodat jullie zo gezond en energiek mogelijk vanuit huis blijven!