Over ons2021-03-18T16:03:35+01:00

Een kleine introductie

Wij zijn de Atleetfabriek. Alhoewel.., wij zijn een klein deel van De Atleetfabriek. Fleur, Marloes en Heaven-Leigh voeren de teams aan. Bij elkaar ruim 200 man sterk. Samen met al deze professionals rollen we onze vitaliteit programma’s uit bij bedrijven door heel Nederland.
Aangenaam kennis te maken!

Fleur Mulders
Founder

Fleur is verbinder pur sang en met haar creativiteit en out of the box denken geeft zij vitaliteit een verrassende en energieke boost. Fleur heeft oog voor detail en is ontzettend zorgzaam, niet alleen voor het team maar ook als moeder van twee jonge kinderen.

Marloes Veldhuis
Partner

Met een achtergrond in top- en duursport is Marloes een echte doorzetter met een praktische aanpak. Bij haar is het glas altijd halfvol, en met haar positieve mindset ligt haar focus op de vraag hoe vitaliteit toegankelijk kan worden gemaakt voor verschillende type organisaties. Duurzaamheid en natuur spelen een belangrijke rol in het leven van Marloes.

Heaven-Leigh Essers
Operationeel Manager

Met ervaring vanuit haar topsportverleden, is voor deze Maastrichtse geen uitdaging te groot! Haar persoonlijke benadering en daadkracht zorgen ervoor dat ze zowel opdrachtgevers als het team weet te inspireren. Ze komt dan ook graag (het liefst op haar motor) langs om maatwerk vitaliteitsprogramma’s te ontwerpen en te organiseren.

CALLY YANG

Body

Cally is een van onze vaste gezichten en vanaf het eerste uur betrokken als sporttrainer en sfeermaker bij De Atleetfabriek.Onze trainers staan erom bekend dat zij persoonlijk, gedreven en professioneel zijn en altijd met een lach medewerkers ondersteunen om hun fysieke en sportieve doelen te behalen. Bekijk HIER een video over onze trainers.

WOUT VAN HELDEN

Mind

Binnen de pijler mind ontwikkelen we met experts zoals Wouter masterclasses die aansluiten op de behoefte van medewerkers en gericht op de constant veranderende (werk)omgeving en hoe we hierin optimaal kunnen presteren, zowel zakelijk als privé Met de wetenschappelijk onderbouwde kennis en inzichten die onze experts op interactieve wijze over de bühne brengen vergroten zij bewustwording, inzicht en reiken zij direct concrete tools aan medewerkers aan om hiermee aan de slag te gaan.

GABY HERWEIJER

Food

Gaby is een van onze diëtisten die ondersteunt in het creëren van een gezond voedingspatroon dat past bij jou. Het effect van voeding wat nog vaak onderschat, echter heeft alles wat je jouw lichaam geeft invloed op je prestaties, elke dag opnieuw. Daarnaast vliegen de voedseltrends je om de oren en helpen onze experts je hierin graag op weg. Zij bieden vanuit wetenschap houvast tussen fabel en feit.

Go to Top