Pasta met zalm & spinazie

 

Ingrediënten (voor 2 personen):

• 150 gram gerookte zalm

• 400 gram verse spinazie

• 2 á 3 tenen knoflook

• 2 Spaanse pepers, zaadlijsten verwijderen

• 2 rode ui

• 160 gram volkorenpasta

• 30 gram pijnboompitten

• 2 el olijfolie

• peper & zout

 

Bereidingswijze

Snijd eerst de knoflook en spaanse peper fijn (verwijder de zaadlijsten) en snipper de rode ui. Kook de pasta beetgaar en rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Fruit ondertussen de knoflook, rode ui en peper in een pan met de olijfolie. Voeg de spinazie toe en roerbak nog een paar minuten op hoog vuur. Giet de pasta af. Meng de pasta en de spinazie, zalm en strooi de geroosterde pijnboompitten er overheen. Eet smakelijk!

2019-02-06T11:15:47+00:00februari 6th, 2019|