Pasta met zalm & spinazie

Heb je wat inspiratie nodig voor vanavond? Misschien is dan deze pasta met zalm & spinazie een idee! Makkelijk en snel te bereiden!

Ingrediënten (voor 2 personen):

150 gram gerookte zalm

400 gram verse spinazie

2 á 3 tenen knoflook (meer mag altijd)

2 Spaanse pepers, zaadlijsten verwijderen

2 rode ui

160 gram volkorenpasta

30 gram pijnboompitten

2 el olijfolie

peper & zout

Bereiding:

Snijd eerst de knoflook en Spaanse peper fijn (verwijder de zaadlijsten) en snipper de rode ui. Kook de pasta beetgaar en rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Fruit ondertussen de knoflook, rode ui en peper in een pan in de olie. Voeg de spinazie toe en roerbak nog een paar minuten op hoog vuur. Giet de pasta af. Meng de pasta en de spinazie, zalm en pijnboompitten erbij en eet smakelijk!

2018-06-13T14:56:45+00:00juni 13th, 2018|