Spannende smaakcombi’s

Bij De Atleetfabriek houden wij van gezond & lekker eten. Liefst snel & makkelijk maar altijd zelfgemaakt. Naast bewegen is voeding bij ons een belangrijk onderdeel. Voeding wordt vaak onderschat, echter heeft alles wat je jouw lichaam dagelijks geeft invloed op je prestaties, elke dag opnieuw. De energie om prestaties, zowel sportief als zakelijk te kunnen leveren komt onder andere uit voeding.

Ons motto is: ‘food should make you healthy’. En als je hier over nadenkt, is het eigenlijk heel logisch. Je moet voedsel zien als onze brandstof. Zonder dit, of met de verkeerde voeding, functioneren we slechter of zelfs helemaal niet. In samenwerking met Claudia van Vuur en Vlam  ontwikkelden wij gisteren maar liefst 25 nieuwe recepten met de meest spannende smaakcombi’s.

Met onze recepten willen wij laten zien dat gezond eten met pure producten héél lekker en vooral heel simpel kan zijn.
Neem de lunch als voorbeeld. De lunch is bedoeld om je voedingsstoffen en energie te geven om de middag door te komen. In Nederland gebeurt dit veelal met een broodmaaltijd, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Denk aan een maaltijdsoep of een goed gevulde salade zoals onze favoriet: De Boekweitsalade met groene groente. Absoluut het uitproberen waard!

Boekweitsalade

Veel lees-en kookplezier!

2018-01-08T10:58:36+01:00oktober 22nd, 2015|
Go to Top